Proširene vene na nogama i slaba cirkulacija

Slaba ili losa cirkulacija je veliki problem i pogađa oko 20% stanovništva, a više pogađa žensku populaciju od muške. Ovaj zdrvstveni problem nema veza ni sa vašom prekomernom težinom (jer svaki doktor bez obzira šta vas muči prvo poteže pitanje težine) ni sa godinama, ali najviše pogađa osobe iznad 40 godina i malo punijeg stasa. Često probleme imaju i mlade žene, koje se žale na slabu cirkulaciju.

Prošireni kapilari početak za proširene vene

Za njih ovo predstavlja više estetski problem, jer prvo se javljau prošireni kapilari, pa proširene vene. Sve je to znak slabe cirkulacije, možda je uzrok i povišeni pritisak, a veliki problem je prekomerno sedenje ili stajanje. KAo što vidite dosta zavisi od vašeg posla, ali nije dobro ni jedno ni drugo sve je to uzrok lose i slabe cirkulaciije, što uzrokuje proširene vene i kapilare.
Kada vam se jave prošireni kapilari, vreme je za uzbunu, jer prošireni kapilari brzo dovode do proširenih vena. ZA proširene vene dobar je venovin potpuno prirodan preparat koji ublažava sve probleme sa proširenim venama i lošom cirkulacijom. Osim toga morate paziti na ishranu i prekomernu kilažu. Hodajte što više i vozite bicikl. Izbegavajte visoke štikle i tesnu obuću. Držite nego u višem položaju, recimo na drugoj stolici dok sedite i gledate TV.
Losa i slaba cirkulacija se može popraviti i tako sprečiti mnogo veće komplikacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *