Aparati za manikir i pedikir, masinice, depilatori

Kozmetička oprema je neizostavni deo svakog domaćinstva. Briga o ličnoj higijeni i fizičkom izgledu  zauzima bitno mesto u životu svake osobe.

Pored raznih kozmetičkih sredstava, za održavanje lične higijene i lepog izgleda potrebni su i kozmetički aparati. Sa njima ćete na kvalitetan i lak način postići željeni rezultat.

NAJPOPULARNIJA KOZMETIČKA OPREMA

Evo šta je poželjno da svaka osoba ima:

Mašinice za šišanje omogućavaju da vaša frizura uvek izgleda uredno. Odlične su za sitne korekcije koje ne iziskuju angažovanje profesionalnog frizera. Mnoge mašinice imaju kao dodatak i trimer koji se koristi za uklanjanje dlačica iz nosa, ušiju i sredjivanje obrva i brade muškaraca. Izuzetno su lake za korišćenje, a ukoliko se šišate na jednu dužinu, one će vam omogućiti da zaobiđete frizera i samo održavate svoju frizuru.

Depilatori služe za uklanjanje suvišnih dlačica na nogama, rukama, ispod pazuha i na ostalim delovima tela. Izuzetno su praktični jer ih možete koristiti svuda i u trenucia kada niste u mogućnosti da odete u salon. Depilatori se mogu naći po jako povoljnim cenama i uvek ih možete nositi sa sobom. Za osobe koje vole depilaciju voskom, savetujemo da se odluče za parafinske topilice. Njihov nedostatak je u tome što su glomazne pa se savetuje da ih držite na jednom mestu. Prednost je što su vam pri ruci u svakom trenutku, za potpunu depilaciju ili korekciju.

Aparati za manikir vam omogućavaju da na brz i jednostavan način oblikujete vaše nokte. Izuzetno su praktični. Za osobe koje se bave nadogradnjom noktiju, oni čine neophodan pribor. Ali, ukoliko ste laik, možete pronaći vrlo jednostavne i jeftine aparate pomoću kojih možete srediti vaše zanoktice i skratiti, isturpijati ili ispolirati nokte.

Aparati za pedikir poslednjih godina postaju sve traženiji. Sada zahvaljujući njima možete srediti vaša stopala na lak i brz način. U okviru ovih aparata možete pronaći turpije za uklanjanje mrtve kože, sredjivanje noktiju stopala, ali i različite masažere za stopala.

2 thoughts on “Aparati za manikir i pedikir, masinice, depilatori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *