SVET IGRAČAKA

Igračke su od uvek bile nešto što je vezano za detinjstvo i najlepši period u životu. Najmlađima su najzanimljivije one šarene i zvučno efektne igračke. Igračke za bebe su izuzetno korisne jer podstiču nova saznanja i otvaraju nove vidike kako bi što lakše upoznali svet oko sebe.

Igracke za manju decu

Igračke za bebe su šarene i od materijala koji nisu pogodni za povrede. Velike ili malo manje igračke za bebe su sjajne kako bi aktivirale pažnju i učinile interesantnim svaki trenutak. Razne zvečke, glodalice kao i ostale igračke za bebe mogu biti i sjajna za razvijanje čula i pokreta. Plišane igračke deca naprosto obožavaju. Pored toga što su veoma meke i zanimljive za igru, plišane igračke su pravi prijatelji vaših mališana i namenjeni su svim uzrastima. Plišane igračke se mogu naći po veoma povoljnim cenama, a pored mališana, sve češće su pokloni za neke važne praznike i među tinejdžerima ali i starijim osobama. Kada su u pitanju dečaci, ono što im je pored automobilčića najzanimljivijie jesu igračke transformersi. Sjajne funkcije koje imaju ove preatraktivne igračke transformersi, privlače pažnju svih dečaka širom sveta. Opcija transformisanja iz robota u automobil je fenomenalno zanimljiva i podstiče da mališani mozgaju i svojim rukama prave magiju. Igračke transformersi su sjajan poklon za rođendan svakom dečaku.

Lutke igracke za devojcice

Lutke za devojčice su odličan način da se mašta pretvori u stvarnost i da uz pomoć raznih dodataka koje imaju učine da ulepšaju svoju igračku. Lutke za devojčice su kreirane još u periodu kada su se pravile od materijala pogodnim za to vreme, a danas izgledaju mnogo drugačije, atraktivnije, ali i dalje nisu izgubile svoju čar. Prelepe lutke za devojčice se kreiraju raznih vrsta i svaka je autentična po svom izgledu, dodacima kao i funkcijama koje ima. Bratz lutke likom veoma podsećaju na barbi lutke i ono što ih karakteriše jeste garderoba kojom ih devojčice dodatno ulepšavaju. Guste i duge kose, uvek našminkane, Bratz lutke su fantastičan poklon svakoj devočici koja voli ovakav vid zabave a uz njih najčešće dolazi i oprema u vidu češljića, obuće, odeće a u nekim setovima su to i oprema poput automobila, kućice..Devojčice obožavaju Bratz lutke jer su uvek doterane i sređene što svakoj princezi privlači pažnju. Za razliku od njih, Moxie lutke su igračke novije generacije ali ni malo manje popularne od predhodnih koje smo naveli. Fantastične Moxie lutke su zanimljive i zbog svojih različitih frizura, odevnih kombinacija, pa će svaka devojčica naći odgovarajuću sebi. Moxie lutke su dizajnirane takođe u različitim situacijama,u gradu, u kuhinji, konjičkom klubu..Princeze će biti oduševljene ponudom koja svakoga ostavlja bez daha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *