MARAMA, ESARPA, ŠEŠIR DETALJ ZA SAVRŠEN IZGLED

Ukoliko nemate vremena za preterano biranje garderobe a potrebno je da ostavite otmen izgled, daćemo Vam par saveta.

Marama je idealan detalj koji će pokriti svaki nedostatak i upotponiti Vaš izgled. Danas možete naći marame različitih dezena i materijala. Najbolje su marame izradjene od prirodnih materijala, kao što su pamuk, kašmir, svila… Možete ih koristiti kao detalj oko vrata, na glavi ili preko nekog odevnog predmeta. Marame šarenih dezena veoma lepo mogu povezati odevne komada koji bi inače odudarali.

Ešarpe su nešto diskretnije od marama i savetuju se suptilnim osobama koje drže do svog izgleda. Poslednjih godina mladja populacija sve više uključuje ešarpe u svoje odevne kombinacije i na taj način pokazuje razumevanje za poslednje svetske trendove. Ešarpe su izuzetno lagane i mogu se nositi oko vrata ali i uplesti u kosu, diskretno prebaciti preko glave ili obmotati oko šešira.

Šeširi su dodatak koji će neizostavno skrenuti pažnju na Vas. Šeširi ostavljaju elegantan i otmen utisak, ali je činjenica da ih ne zna baš svaka osoba nositi. Za šešir je potrebna i adekvatna garderoba ali kakav utisak će on ostaviti, u mnogome zavisi od karaktera same osobe koja ga nosi. Šeširi se veoma često kombinuju sa ešarpama i maramama kako bi utisak bio upečatljiviji.

Žurite na sastanak ili poslovni ručak a nemate vremena za preterano sredjivanje. Dovoljno je da obučete crni komplet ili haljinu, stavite šešir i prebciti maramu koja će razbiti monotoniju. Eto idealne i elegantne kombinacije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *