Specijalistički pregledi, ultrazvuk, kardiolog, lekar Beograd

Mogućnost oboljevanja smanjuju redovne zdravstvene kontrole i specijalistički pregledi. Redovne kontrole i pregledi se ne odnose samo na rizične grupe ljudi, već i na one koji misle da se osećaju zdravo. Redovnim specijalističkim pregledima možete mnoge eventualne i moguće probleme da predupredite.

Dr Nestorov lekar u Beogradu nam je objasnio kako postoje dve grupe hroničnih oboljenja koja su najčešća maligana i kardiovaskularna. Najčešći i najveći uzrok smrtnosti su kardiovaskularne bolesti. Od njih umire skoro svaki drugi pacijent. Sve to počinje tako bezazleno bez nekih jačih simptoma, bol u grudima, stezanje, pritisak, preznojavanje, mučnina, nedostatak vazduhe. Sve tp pripisujemo da nismo u formi da nas stižu godine, ali to je pravi trenutak da se poseti kardiolog. To je trenutak da se zakaže preventivni specijalistički pregled.

Preventivni specijalistički pregledi

Takođe lekar Beograd savetuje da se učine mnoge preventivne mere, redovna fizička aktivnost, regulacija telesne težine, manje soli, prestanak pušenje. Preventivni sistematski pregledi, bar jednom godišnje labaratorijske analize. Dr Nesterov je na svojoj klinici i napravio pakete specijalističkih pregleda kao totalni zdravstveni skrining koji se sastoje od kompletnih pregleda i dijagnostičkih procedura koji vam obezbeđuju detaljnu kontrolu i preciznu procenu zdravstvenog stanja. Ovakav zdravstveni skrining u cilju prevencije i ranog otkrivanja bolesti uključuje savremenu laboratorijsku dijagnostiku, ultrazvučne preglede, color doppler, kao i preglede različitih specijalista. Po povoljnim cenama i stalnim akcijama imate jedinstvenu priliku da kontrolišete redovno svoje zdravstveno stanje.

Totalnim zdravstvenim skriningom pacijenti drže pod kontrolom sopstveno zdravlje, a u stalnoj trci s vremenom dobijaju brzu i tačnu dijagnozu i procenu sopstvenog zdravstvenog stanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.