Selidbe Holandija Srbija i iz Nemacke za Srbiju

Poloako dolazi vreme kada se vraćuju grupe naših ljudi koje su odlazili na privremeni radu inostranstvo u zemlje Zapadne Evrope. Bile su to najčešće zemlje Aistrija, Nemačka, Holandija, Švajcarska. NAkon odrađenog radnnog staža većina njih se odlučuje za povratak u Srbiju. Tada je dilema šta raditi sa stvarima i imovinom koju ste tamo sticali 30 godina i više, da li sve ostaviti ili poneti sa sobom u Srbiju. Kako srediti papirologiju, kolike su carine i na kraju kolika je cena selidbe i da li se isplati sve. Zato je najbolje da angažujete agencije za selidbe koje će vam završiti papirologiju i doseliti nazad u Srbiju:

Preračunajte pa ponesite sa sobom nazad samo stvari koje su Vam neophodne, jer selidbe iz inostranstva nisu baš jeftine.

Sve više je i onoh koji se opredeljuju da ostanu u Austriji, Nemackoj, Holandiji, Svajcarskoj. SVe je pitanje da li imate odgovarajuću nekretninu i da li vam je isplativije da ostanete u zemlji gde ste proveli radni vek. Oni koji su kućili u Srbiji se planiraju vraćati pa otuda i potrebaa za selidbom.  Svo koji su se spremali za povratak su polako i prenosli stvari koje im trebaju, tako da su u poslednje vreme češće selidbe za inostranstvo nego one u drugom smeru.

One thought on “Selidbe Holandija Srbija i iz Nemacke za Srbiju

  1. Vec vise od 20 godina vazimo za pouzdnog partnera kada su u pitanju selidbe i transport! Bilo da imate potrebu za selidbe Srbija ili medunarodne selidbe, tu smo da Vasim zeljama izademo u susret. Na Vama je samo da nas pozovete sve ostalo prepuste nasim strucnjacima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.